Doğrulama: f04242dc77cc5661

Opelyedekleri.com

15-07-2019 11:56
Opelyedekleri.com
OPEL YEDEKLERİ

Gün geçtikçe hızla büyüyen ve gelişen firmamız her geçen gün , sektörde lider konuma doğru ilerlemektedir . Uzmanlık alanımız olan Opel yedek parça satışımızın yanı sıra Chevrolet , Peugeot  ve Citroen marka otomobillerinde yedek parça satışını gerçekleştirmekteyiz . Türkiye'nin dört bir yanından gelen siparişleri aynı gün kargoya teslim ediyoruz .

Opelyedekleri.com olarak amacımız Opel yedek parça satışını online olarak tüm Türkiye'ye bir tık kadar yakın kılabilmek .
 Ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmektir.  Opel marka araçların kullanışlı ve yüksek kaliteli olduğunu pek çoğumuz biliyoruzdur . Ancak her marka araçta olduğu gibi Opel araçlarınında kullanım ömrünü tamamlamış yedek parçalarının yenisiyle değiştirilmeye ihtiyacı vardır . Opel , yedek parça konusunda orjinal GM yedek parça dışında kendini kanıtlamış ve kaliteli üreticilere de otomobillerinin ihtiyacı olan yedek parça üretim iznini vermiştir . 

Bu üreticiler Opel'in standartlarına yakın parçalar üretmektedir . Bakım setlerinde orjinal ve muadil soruları uzmanlarımıza bir çok kez sorulmuştur . Bu konuda ilgili markaları kendilerine anlatıp tercihi onalara bırakmaktayız . Konu EGR valfi gibi çiğ yakıt dönüşüm ara elemanı veya yağ soğutucu , triger seti , termostat gibi önemli  parçalar ise orjinal parça almalarını tavsiye etmekteyiz . 
Bir diğer çokça aldığımız soru ise baskı balata maliyeti için oynar volantı düz yapabilirmiyiz . Vites geçişlerinde motor titreşimini engellemek için balata da yaylar bulunur . Oynar volan da ise yaylar balata da değil volanda dır . Kısacası bu değişimi yapmak mümkündür ancak tavsiye etmemekteyiz. .

Opelyedekleri.com ailesi olarak orjinal Opel yedek parça ve muadillerini sizlere sunmaktan onur duyarız . Unutmayın ki oto yedek parça satışı oldukça önemli bir iştir . 


www.opelyedekleri.com



Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.