Doğrulama: f04242dc77cc5661

Sandık Motor Nedir ?

12-02-2022 00:42
Sandık Motor Nedir ?

Sandık Motor Nedir ? 


Motorlu taşıtların fabrika üretimi ve montaj ürünü olan motorlara sandık motor denilmektedir . Sandık motorların kullanımı araçların üzerindeki motorun tamirinin maliyetli olması ya da aynı problemlerle karşılaşma riskinin yüksek olmasıyla tercih edilir . Otomobilin kalbi diyebileceğimiz motor aksamı yenisi ile değişimi size güven verecektir . Sandık motorlar oldukça yüksek fiyatlara sahip olabiliyor .
 

Sandık Motor Alırken Nelere Dikkat Edilmeli 

 
Sandık motor değişimi öncesi mutlaka motora bağlı diğer parçaların kontrolü yapılmalı ve maliyet detaylıca hesaplanmalıdır . Sandık motor alırken enjektör ve turbo aksamı tam dolu sandık motor diye tabir edilen motorları tercih etmek maliyeti düşürecektir . Sonradan alınan turbo ve enjektör maliyetleri daha fazla çıkabilmektedir . Sandık motor alırken aldığınız motor sıfır ise revizyon edilip edilmediğine dikkat edilmesi gereken en önemli husustur . 
 

Sıfır Sandık Motor Fiyatları 


Sandık motorlar genellikle tamamen ithal ya da kısmi yerli olan entegre parçadır . Döviz kurları ile sürekli değişkenlik gösterebilen bu parçalar ilk bakışta pahalı gibi gelse de çok karlı bir karar olabiliyor .  Otomobilimizin motorunun tamamen sıfırlanması otomobilimizin kullanım ömrünü uzatır . Günümüzde sandık motor fiyatları otomobillerin 3 te bir fiyatlarından alıcı bulmaktadır . 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.